Archive for Červenec 13th, 2021

Olympijská výprava Klatovy 2021

Posted in Aktuality on Červenec 13th, 2021 by bobye – 18 komentářů

pozvánka

Je tomu více jak 40 let, kdy se čeští basketbalisté naposledy probojovali na olympijské hry. Letos však přišel historický okamžik a naši košíkáři míří do Tokia, aby reprezentovali svoji krásnou zemi. Zákeřný covid však číhá na každém kroku a národní basketbalová federace potřebuje mít jistotu, že pokud se objeví v užší nominaci nějaký ten pozitivní test, bude mít okamžitě po ruce několik kvalitně připravených náhradníků.

A není náhodou, že právě v Týně nad Vltavou už desítky let zrají v místním klubu basketbalové talenty, které jsou připraveny obětovat vlastní tělo, když vlast zavolá. Klatovský přípravný kemp nebude žádná procházka růžovou zahradou: až tři dny v bublině bez jakéhokoliv kontaktu se svými blízkými, pravidelné testy, desinfekce, klystýr, dieta a na palubovce jen krev, pot a slzy.

Olympijský speciál vyráží ve čtvrtek 22. 7. 2021 v 9.35 hod. ze stanoviště č. 4 na týnském autobusovém nádraží. Přes Číčenice a Plzeň dorazíme do sportovního komplexu Plánická v Klatovech a pobudeme zde do soboty 24. 7. 2021.

Svoji účast potvrďte prosím v komentáři níže a přidejte též počet nocí.

S přátelským pozdravem
Martin Doktor, sportovní ředitel olympijského kempu

dok