Putování za osvícením

Třídenní seminář východního učení a medicíny pod dohledem zkušených lektorů

Místo konání: Plzeň – Klatovy

Odjezd: čtvrtek 20.7. 2017 z autobusového nádraží Týn nad Vltavou (stanoviště 4) v 9.35 hod.

Program:

Topografie čaker, regulace energetického přebytku, vztahy vesmírných jevů, tvorba vlastního horoskopu, napojení astrálního těla, energetické dráhy, dobíjení a harmonizace organismu, tepelná diagnostika energetických disbalancí, mentální a fyzická masáž, meditace, komponování vlastní mantry, autoevaluace, autosugesce, autodehonestace, autoregulace, autoevoluce, autoovulace a další techniky seberozvoje.

Doporučené pomůcky s sebou:

Vonné tyčinky, semena rostlin, čajová svíčka, masážní prsten, sibiřský elixír dlouhověkosti, toaletní papír, něco na čtení, mucholapku, otvírák, pastelky, karimatku, magnety, šitíčko, potvrzení o bezinfekčnosti, kartičku pojištěnce a gumovky.

Akce se uskuteční v rámci projektu Klatovský černý pátek – generálními partnery jsou zaměstnanci jaderné elektrárny.

Poznámka:

Každý kdo plánuje účast na tomto „Putování“ nechť se jmenovitě zapíše do komentářů v tomto článku a upřesní počet nocí (2 nebo 1). Cena bude podobná jako vloni (což už si pořadatel nepamatuje, kolik to přesně bylo)… :-)))

klatovy2017

30 komentářů

  1. vencysta napsal:

    Já za osvícením bohužel putovat nebudu :-( V pátek musím být v práci a v sobotu dopoledne máme rodinnou akci na Okoři.

  2. Pájis napsal:

    Bohužel mám v tomto termínu pracovní povinnosti

  3. Patrik napsal:

    Taktéž se připojím k putování za osvícením :)

  4. richi napsal:

    Kraken : A několik igelitových pytlíků…..

  5. Jarek napsal:

    Skvělý nápad, Krakene. Jen nezapomeň přibalit o dvě ruličky toaletního papíru navíc!

  6. Kraken napsal:

    Pro mě prosím dvě noci s cestou přes Plzeň. S sebou mohu vzít pouze 5 let odleželý žvýkací tabák, jehož konzumace zaručeně vyvolá vidiny dosud nikým nespatřené.

  7. Jarek napsal:

    Milý Vencysto, určitě doraz. Vloni jsi to měl podobně a myslím, že to stálo za to (-:

  8. vencysta napsal:

    S mojí účastí to vypadá bledě. V čtvrtek bych i snad mohl, ale v pátek musím být v práci, takže já do Klatov dorazím nejspíše v pátek odpoledne, pokud vůbec dorazím.

  9. Ri-chin-chi napsal:

    Jardaláma : óóó děkuji, veliký….

  10. johny napsal:

    Jedu taky na co nejvíc nocí a co nejdelší cestou :D – myslím, že Páťa s Kláskem taky, ale ať si napíšou osobně (-:

  11. Martina napsal:

    Dobrá kluci, jedu, semena přivezu . Tohle si nemůžu nechat ujit :-)

  12. Jarek napsal:

    Jardaláma pro Ri – chin – chiho:
    Kámasútra je žádoucí materiál, přihlédneme-li k faktu, že většina zúčastněných je již v takovém stavu životní moudrosti, že nezbývá jiná radost, než-li listovat v této posvátné knize…

  13. Jarin napsal:

    Namo Arhantanam Bratři, absolvuji s vámi celou Cestu poznání. Meditovat hodlám dva dny a dvě noci. Pomůcky pro duchovní rozvoj beru pochopitelně s sebou, zejména vonné tyčinky, byliny a jejich výluhy užívané k vyhánění zlých duchů z našich skromných c(ť)el jsou letos zvláště účinné. Co se programu týče, mým primárním zájmem je zejména účast na kurzu autodestrukce (který jak jsem zřel není v oficiálním programu a je jak předpokládám vypsán jen pro vyvolené) následovaný kurzem autodehonestace. Pro zájemce o duchovní vyladění a transformaci negativních emocí ještě během Cesty, navrhuji společnou recitaci Óm mani padmé húm na posvátných místech v Plzni .

  14. Piky napsal:

    Opět tématicky vyladěné jako každé putování,proto mne mrzí,že se zúčastním pouze jedné noci ato ze čt na pá a to vzhledem k hlubšímu zkoumání lidského těla v sobotních ranních hodinách na výstavě „Body“ v Praze,doufám že mne za tuto krátkou pouť dobře připravíte na tento zážitek…

  15. bobye napsal:

    richi:
    Touto duchovní poutí za osvícením nás provází zkušený mnich Jardaláma. Já jsem pouze jeho pobočníkem a program jsem vyvěsil po přijetí telepatické zprávy právě od nejvyššího z nejvyšších… :-)
    Prosím proto dotazy na posvátné svitky směřovat jemu :-)

  16. vencysta napsal:

    O délce mé účasti se rorhodne, až se vrátím do vlasti a zevrubně prozkoumám svůj pracovní kalendář. Vzhledem ke stavu mého těla, nemá smysl vozit sebou néco jiného než vonné tyčinky, svíčky, …

  17. richi napsal:

    Oh….velmi mě program zaujal a nejraději bych meditoval déle, avšak zůstanu pouze dvě noci a pojedu ráno přes Plzeň s ostatními bratry.
    Jen bych se rád zeptal zda mi náš duchovního vůdce Bobyejláma dovolí vzít si s sebou a předčítat z knihy všech osvícených – Kámasútry.

  18. Colek napsal:

    Oohhhhmmm…jedu..přes Plzeň s Pinďou a Bobíkem…na 2 noci :)

  19. Jarek napsal:

    Jedu na dvě noci přes Plzeň s Bobíkem

  20. bobye napsal:

    Jedu na dvě noci, odjezd hned ráno přes Plzeň

    Suky

Vložte komentář