ZÁJEZD NA UTKÁNÍ EUROLIGY ŽEN: ZVVZ USK Praha – UMMC Ekaterinburg

BK Týn nad Vltavou pořádá opět tradiční zájezd za špičkovým basketbalem. Tentokrát si dovolujeme pozvat členy klubu, jejich přátele a rodinné příslušníky dne 10. 2. 2016 do pražské haly Královka na utkání Euroligy žen. Ve 14. kole se v rámci skupiny B utkají dva loňští finalisté ZVVZ USK Praha – UMMC Ekaterinburg a vyrovnanost tabulky naznačuje, že oběma týmům půjde opravdu o hodně. Souboj o postup do play – off a o co nejlepší nasazení ve čtvrtfinálové části soutěže slibuje v posledním kole maximální nasazení.

Cena zájezdu za osobu (cesta + lístek) 300,- Kč

Odjezd od sportovní haly: 10. 2. 2016 v 16.00 hod. (začátek utkání v 19.10 hod.)

Do komentářů pod tento článek zapisujte svou rezervaci (jméno + počet míst). Kapacita zájezdu je 15 osob.

VZHLEDEM K DIVÁCKÉMU ZÁJMU O TOTO UTKÁNÍ REZERVACI PROVEĎTE NEJPOZDĚJI 26.1 2016 !

13 komentářů

  1. Jarek napsal:

    Za organizátory děkuji všem zúčastněným – byli jste vzorná výprava. Příště bude snad i to vítězství a rychlejší obsluha.

  2. colek napsal:

    Souhlas a podekovani Jardum za vyborny zajezd. Vysledek nebyl dle predstav, ale i tak je to zazitek. Navic az ted de do tuheho. Jen stale cekam na nejcennejsi ulovek vypravy a to foto s hvezdou domacich Lailou a nasi hvezdou Jajdou :)

  3. vencysta napsal:

    Zájezd byl fajn, jen ten zápas nevyšel dle našich představ, ale v aktuální sestavě to na výhru nebylo. Dík Jardům za uspořádání.

  4. richi napsal:

    Děkuji sehrané dvojici organizátorů H+H za velmi příjemně strávené sportovní odpoledne. Výlet se jako vždy vydařil a doufám, že nebyl poslední.

  5. Jarek napsal:

    Vážení účastníci zájezdu. Nakonec nás tedy vyrazí 12. Luxusní mikrobus směr Praha vyráží přesně v 16.00 od sportovní haly, proto přijďte s menším předstihem, ať si můžete zabrat místa u okýnka a zbytečně na nikoho nečekáme. Na všechny se moc těšíme a věříme, že si společně užijeme mnoho skvělých sportovně společenských zážitků. J+J

  6. Jarek napsal:

    Lucka T. – 1 místo

  7. Jarek napsal:

    Zatím tedy 11 – poslední 4 volná místa…

  8. johny napsal:

    Já, Klásek a Špínka – 3 lístky (platíme plnou cenu, leč možná já nebo klásek budem v Prahe takže jednu nebo obě cesty vynecháme – zatím to tak ale nevypadá)

  9. Lucka napsal:

    Lucka, Danča, Eliška – 3 místa

  10. Colek napsal:

    Colek -1 místo

  11. richi napsal:

    richi – 1 místo

  12. vencysta napsal:

    VV – 1 místo

  13. Jarek napsal:

    J+J Holubovi – 2 místa

Vložte komentář